Прес-центр18 cічня 2018, 13:01

Відбулося покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам з нагоди 75-ї річниці визволення селища Троїцьке від нацистських загарбників

18 січня 2018 року відбулося покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам присвячене 75-й річниці визволення селища Троїцьке від нацистських загарбників.

Голова районної ради Сергій Терещенко, перший заступник голови Троїцької районної державної адміністрації Олег Сліпець, голова селищної ради Демид Палагно та голова Троїцької районної організації ветеранів України Валентин Свердлов , працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники територіальних органів, колективи організацій та установ району прийшли вшанувати пам'ять загиблих воїнів Другої світової війни.

У цей день із особливим відчуттям неоплатного боргу ми віддаємо данину пам’яті воїнам, які відстояли рідну землю у роки війни, подарувавши можливість усім нам виховувати своїх дітей та онуків під мирним небом. Велич подвигу тих, хто боровся за свободу, честь і мирне майбуття, не підвладна часу.