Прес-центр8 листопада 2017, 15:11

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей Троїцької райдержадміністраці

08 листопада 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Олександра Іванова, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

У засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, начальник служби у справах дітей, директор районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, заступник начальника Троїцького ВП ГУНП — керівник патрульної поліції Луганської області.

На порядок денний було винесено питання про звільнення від здійснення повноважень піклувальника по відношенню до неповнолітньої.

У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції.

З'ясовано факти і обставини з даного питання та прийняті конструктивні рішення.

Підсумовуючи, Олександр Миколайович зазначив: «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини – один із пріоритетів держави. Саме тому влада докладає максимум для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей».