Прес-центр20 квітня 2018, 11:04

Відбулося чергове засідання колегії Троїцької райдержадміністрації

         20 квітня 2018 року під головуванням голови Троїцької райдержадміністрації Олександра Іванова відбулося чергове засідання колегії.

         У роботі заходу взяли участь голова Троїцької районної ради Сергій Терещенко, члени колегії, керівники підрозділів райдержадміністрації, сільськогосподарських підприємств району, сільські голови, представники громад району, в.о. старост старостинських округів Троїцької селищної ради, представники районних громадських організацій та політичних партій, ЗМІ.

         На засідання колегії розглянуті питання про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району за І квартал 2018 року; про організацію і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році; про виконання райдержадміністрацією повноважень у сфері земельних відносин; про стан виконання у 2017 році Комплексної районної програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2016-2020 роки; про виконання Районної програми інтеграції, соціальної адоптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на 2017 рік.

Підсумовуючи роботу колегії голова наголосив на необхідності активізації діяльності керівників та працівників відповідних підрозділів з кожного напрямку розглянутих питань та покращення роботи між установами, організаціями, аграріями району, селищною та сільськими радами.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.