Прес-центр27 квітня 2017, 08:04

Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

25 квітня 2017 року голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання колегії. У роботі взяли участь заступник голови районної ради Олександр Мороз, члени колегії, сільські голови, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації,  сільгосппідприємств району, представники районних громадських організацій та політичних партій, ЗМІ.                                                                                           

На порядку денному засідання колегії виносилися ряд важливих питань у життєзабезпеченні району.    

         Заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша доповів про підсумки виконання  Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району за І квартал 2017 року. У своєму виступі підкреслив, що органи влади та суб’єкти господарювання направляли всі зусилля на зміцнення тих позитивних результатів у економіці, які досягнуті у попередні періоди, а також на соціальний розвиток території.

         З питання «Про організацію оздоровлення дітей у літній період  2017 року» надала інформацію начальник управління соціального захисту населення  райдержадміністрації Ірина Гомольська, яка наголосила на необхідності забезпечення дітей пільгових категорій оздоровленням та відпочинком в дитячих закладах, розташованих в Луганській області та за її межами.  

        Про підсумки виконання у 2016 році Районної цільової Програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016-2018 роки  проінформувала начальник управління соціального захисту населення  райдержадміністрації Ірина Гомольська. Під час виступу Ірина Миколаївна зазначила, що аналіз стану виконання Програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016-2018 роки свідчить про певні позитивні зрушення.

           Наступним питанням порядку денного було розглянуто питання «Про виконання Районної програми інтеграції, соціальної адоптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на 2016 рік», де Ірина Гомольська акцентувала увагу присутніх на розв’язання найгостріших соціальних проблем внутрішньо переміщених осіб.

          Про підсумки роботи з кадрами в райдержадміністрації за 2016 рік інформувала керівник апарату Троїцької райдержадміністрації Тетяна Авксентенко.                                            

         Підсумовуючи,  Олександр Миколайович висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями, аграріями району, селищною та сільськими радами.

            З питань порядку денного колегії прийняті відповідні рішення.