Прес-центр13 серпня 2019, 14:08

Відбулось засідання щодо проведення командно-штабних навчань з цивільного захисту та територіальної оборони

13 серпня 2019 року під керівництвом в. о. голови райдержадміністрації Олега Сліпця відбулось засідання щодо проведення командно-штабних навчань з цивільного захисту та командно-штабних навчань з територіальної оборони.

На заході були присутні: заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша, головний спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації Борис Невінчаний, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Мірошніченко.

Головний спеціаліст з питань цивільного захисту доповів про порядок проведення командно-штабного навчання, склад його учасників та їх основні завдання.

Завідувач  сектору мобілізаційної роботи зазначив на готовності штабу з територіальної оборони до навчання, яке відбудеться з 3 по 5 вересня 2019 року.

Такі навчання відбуваються не часто, однак вони є важливими в аспекті готовності до надзвичайної ситуації та швидкого реагування на неї, тому проведені навчання покажуть злагодженість дій спеціалізованих служб району, голів селищної та сільських рад, керівників підприємств, установ та організацій району в цілому, - наголосив Олег Сліпець.