Прес-центр13 березня 2020, 11:03

Відбулось засідання районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

12 березня 2020 року відбулось засідання районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якій було розглянуто питання про запобігання занесень і поширенню на території Троїцького району гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19. В. о . голови райдержадміністрації Олег Сліпець ознайомив присутніх з розпорядчими документами та районним комплексним планом протиепідемічних заходів щодо запобігання поширення короновірусу в України.

Завідувач Троїцького лабораторного відділення Сватівської міжрайонної філії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентина Рагуткіна доповіла про Алгоритм дій закладів охорони здоров’я при загрозі або виявленні серед населення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19.

За результатами доповіді та урахуванням обговорення комісія вирішила вести обмежувальні заходи на території Троїцького району, а саме:

призупинити освітній процес у закладах загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти з 12.03.2020 по 03.04.2020 року,

обмежити проведення спортивних заходів, призупинити проведення культурно-масових заходів, забезпечити недопущення до роботи працівників підприємств та установ Троїцького району з ознаками  гострої - респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19.

У зв’язку з недопущенням поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом COVID-19 було створено тимчасову районну протиепідемічну комісію, засідання якої заплановано провести 16 березня 2020 року о 9 годині.