Прес-центр29 липня 2019, 10:07

Відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

26 липня 2019 року під головуванням в. о. голови райдержадміністрації Олега Сліпця відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району.

На порядку денному було розглянуто питання щодо заходів з недопущення виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру внаслідок припинення електропостачання.

На засіданні були заслухані керівники підприємств щодо стану готовності під час припинення електропостачання та щодо наявності резервних джерел електропостачання та їх технічний стан.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія вирішила: керівникам об’єктів критичної інфраструктури, життєзабезпечення та соціальної сфери бути готовими до виконання заходів за призначенням у разі припинення електропостачання; керівникам об’єктів в яких є автономні джерела електропостачання перевірити справність та готовність їх до використання, а також забезпечити запас пально-мастильних матеріалів для їх роботи; комунальним службам району організувати цілодобове чергування аварійно-відновлювальних бригад.