Прес-центр20 лютого 2019, 14:02

Відбулось засідання районної комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації

20 лютого 2019 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олега Сліпця відбулось засідання районної комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб.

У засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Гомольська, начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг УСЗН Галина Жульєва, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Світлана Колєснік, керівник спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО в Луганській області» Наталія Лозова, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Севостьянова, в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Юлія Твердохліб.

На порядок денний було винесене питання щодо розгляду заяви жителя Троїцького району про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 р. № 280, та поданих документів, передбачених зазначеним Порядком. 

Ознайомившись з поданими документами, перевіривши їх на відповідність вимогам п.7 пп.7 Порядку, комісія прийняла відповідні рішення.