Прес-центр9 серпня 2019, 08:08

Відбулось засідання районного штабу з підготовки до опалювального сезону 2019 -2020 років

08 серпня 2019 року в. о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець провів засідання районного штабу з підготовки житлово–комунального господарства, об’єктів соціального призначення району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних робіт на об’єктах життєзабезпечення.

У засіданні штабу взяли участь представники управлінь і відділів райдержадміністрації, а також керівники підприємств, установ та організацій району.

Було заслухано представників бюджетних закладів Троїцького району, енергопостачальних організацій, які доповіли про стан  підготовки  до роботи в осінньо-зимовий період.

Присутніми було надано інформацію про проведену роботу з підготовки об’єктів до опалювального сезону 2018-2019 років, визначено перспективні завдання та розглянуто проблемні питання та шляхи їх вирішення до початку опалювального сезону. 

Наприкінці засідання Олег Сліпець дав ряд доручень та рекомендацій стосовно подальших робіт із підготовки до опалювального сезону  та закликав учасників засідання активізувати зусилля щодо проведення ремонтних та підготовчих робіт на всіх об’єктах життєзабезпечення населення району, своєчасно інформувати членів штабу про загрози, які можуть виникнути, надавати свої варіанти вирішення проблемних питань.

Також було наголошено на питанні підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період, що постійно перебуває на контролі райдержадміністрації, регулярно розглядається на засіданнях районного штабу. Тож першочерговим завданням для кожного з нас є стовідсоткова готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону».