Прес-центр13 липня 2018, 14:07

Відбулось засідання «круглого столу» громадської ради при райдержадміністрації за темою: «Об’єднатися, щоб протистояти!»

13 липня 2018 року відбулось засідання «круглого столу» громадської ради при райдержадміністрації за темою: «Об’єднатися, щоб протистояти!» з нагоди Дня українського миротворця.

У засіданні взяли участь заступник військового комісара Білокуракинсько - Троїцького ОРВК з територіальної оборони Юрій Акунєєв, керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО в Троїцькому районі» Наталія Лозова, завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сергій Мірошніченко, члени громадської ради, запрошені гості та представники засобів масової інформації.

З вітальним словом звернувся до присутніх голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов: «Це свято є свідченням глибокої поваги громадян України до учасників миротворчих операцій, ознакою нерозривного зв’язку усіх поколінь українських захисників миру на землі та пам’ятним днем, коли ми вшановуємо ветеранів, спадкоємців і продовжувачів славних бойових традицій».

Олександр Миколайович вручив Подяку Троїцької райдержадміністрації та Троїцької районної ради учаснику миротворчого контингенту під егідою ООН Сергію Левченку за мужність, вірність присязі, сумлінне виконання службових обов’язків з підтримання миру та стабільності, також з нагоди відзначення Дня українських миротворців Подяками було відзначено Михайла Ольшанського, Сергія Гурінова та Володимира Алєксєєва.

Керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО в Троїцькому районі» Наталія Лозова вручила медаль «За вірність українському народові» Сергію Левченку.

Гості та присутні побажали учасникам миротворчої місії мирного неба над головою, щастя у сім’ї та країні, гарного здоров’я.