Прес-центр12 вересня 2018, 15:09

Відбулось засідання комісії з надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам

Розпорядженням голови райдержадміністрації затверджено порядок надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів загального фонду районного бюджету та спеціального рахунку райдержадміністрації, які надходять від благодійних заходів, який визначає механізм надання зазначеної допомоги особам, що перебувають в складних життєвих умовах та потребують додаткового соціального захисту через низький рівень доходів.

12 вересня 2018 року проведено засідання комісії з надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам під керівництвом заступника голови комісії, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Валентини Ільницької..

На розгляд було винесено 7 заяв мешканців Троїцького району. Усім заявникам надано відповідну допомогу на загальну суму 6000 гривень.

Матеріальна допомога надається громадянам, які постійно проживають в Троїцькому районі та опинилися в скрутному матеріальному становищі через хворобу, стихійне лихо, нещасний випадок, мають низький рівень доходів, багатодітним сім’ям. Допомога надається не більше одного разу на рік, у виключних випадках – двічі, з урахуванням доходів, матеріального становища заявників та їх сімей, причин скрутного матеріального становища та потреби у допомозі.