Прес-центр31 липня 2020, 13:07

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні, 31 липня, під головуванням голови Троїцької районної державної адміністрації Олега Сліпця відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли голова районної ради Сергій Терещенко, члени колегії.

У ході заходу завідувач сектору економічного розвитку та технічного захисту інформації відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Олександр Бабушкін доповів про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району за               І півріччя 2020 року, зазначивши, що органи влади та суб'єкти господарювання направляли всі зусилля на зміцнення тих позитивних результатів у економіці, які досягнуті у попередні періоди, а також на економічний і соціальний розвиток території.

Про підсумки роботи райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування зі зверненнями громадян за І півріччя 2020 року інформувала керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Авксентенко, наголосивши, що розгляд звернень громадян у райдержадміністрації здійснюється відповідно до Положення про порядок розгляду звернень громадян, їх особистого прийому у райдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 23.02.2009 № 96.

Реєстрація, облік і контроль за виконанням звернень громадян здійснюється за допомогою інформаційно-аналітичної системи «Звернення». Усі звернення, які надходять до райдержадміністрації, реєструються в день надходження.

Робота зі зверненнями громадян спрямована на забезпечення якісного і своєчасного розгляду звернень та належної організації особистого прийому громадян відповідно до чинного законодавства.

Розглядаючи кожне питання, Олег Сліпець та члени колегії робили аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи у даних напрямках.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення колегії.