Прес-центр25 лютого 2020, 16:02

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні, 25 лютого, під головуванням в. о. голови Троїцької районної державної адміністрації Олега Сліпця відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли голова районної ради Сергій Терещенко, члени колегії, начальники управлінь, відділів, секторів та структурних підрозділів райдержадміністрації.
У ході заходу завідувач сектору економічного розвитку та технічного захисту інформації відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Олександр Бабушкін доповів про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району за 2019 рік та Програму економічного і соціального розвитку Троїцького району на 2020 рік, наголосивши, що органи влади та суб'єкти господарювання направляли всі зусилля на зміцнення тих позитивних результатів у економіці, які досягнуті у попередні періоди, а також на економічний і соціальний розвиток території Троїцького району у 2020 році.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, за 2019 рік інформувала керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Авксентенко, зазначивши, що робота із зверненнями громадян в Троїцькій райдержадміністрації протягом 2019 року проводилася відповідно до Закону України «Про звернення громадян»  та Указу Президента України  від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

У райдержадміністрації відпрацьовано систему інформування громадськості про стан роботи зі зверненнями громадян, спрямовану на забезпечення гарантування реалізації конституційного права громадян на звернення.

Робота зі зверненнями громадян спрямована на забезпечення якісного і своєчасного розгляду звернень та належної організації особистого прийому громадян відповідно до чинного законодавства.

Розглядаючи кожне питання, Олег Сліпець та члени колегії робили аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи у даних напрямках.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення колегії.