Прес-центр15 лютого 2019, 14:02

Відбулось покладання квітів з нагоди 30-ої річниці виведення військ з Афганістану

15 лютого 2019 року відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам з нагоди 30-ої річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.
Традиційно в заході взяли участь голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов, голова Троїцької районної ради Сергій Терещенко, голови селищної та сільських рад, ветерани-афганці, колишні воїни-миротворці, їх сім’ї та громадськість району.
У своєму виступі перед присутніми колишніми та сьогоднішнім військовими Олександр Миколайович подякував за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність та побажав міцного здоров’я, добробуту, злагоди та щасливого майбутнього.
«Сьогодні з часом переглядаються сторінки історії, переглядаються події, які відбувалися тоді. І багато хто вважає, що тоді віддавалися злочинні накази, але на моє глибоке переконання, як би там не переглядалися сторінки історії, Ви є герої. Також щиро бажаю, щоб більше жодна людина не загинула на війні, яка зараз відбувається в нас на сході України. А війна якомога швидше закінчилася», - наголосив Олександр Іванов.