Прес-центр21 березня 2019, 14:03

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

21 березня 2019 року голова Троїцької районної державної адміністрації Олександр Іванов провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На порядок денний були винесені наступні питання: 2-про умови виховання малолітніх дітей їх батьками; 2 – про утворення міждисциплінарної команди для розроблення, коригування та виконання індивідуальних планів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах; 3 – про надання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройного конфлікту.

Під час обговорення питань, які стосувалися кожної окремої сім’ї, члени комісії висловили свої думки та  пропозиції на користь інтересів дітей. 

Начальник служби у справах дітей Наталія Мороз  зауважила: «Захистити конкретну дитину можна тільки у співпраці  служб у справах дітей, органів освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, правоохоронних органів. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків».

За підсумками засідання комісією було ухвалено рішення по кожній конкретній справі згідно чинного законодавства.