Прес-центр9 лютого 2018, 15:02

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

09 лютого 2018 року Олександр Іванов, голова Троїцької районної державної адміністрації провів засідання комісії з питань захисту прав дитини під час якого було розглянуто 3 питання: про доцільність надання дозволу матері на укладення договору земельної ділянки від імені малолітньої дитини; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Доповідачами з даних питань були: начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олексій Безкровний.

Усі питання, які заслуховувалися на комісії, попередньо детально вивчені спеціалістами служби у справах дітей. За результатами комісія прийняла компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Підсумовуючи, Олександр Миколайович наголосив на тому, що батьки зобов’язані створити належні умови для проживання та виховання дитини, її фізичного, духовного, культурного та соціального розвитку. Кожна дитина має рости в гідних умовах, в любові, відчувати увагу та турботу про себе.