Прес-центр18 вересня 2018, 14:09

Відбулися Всеукраїнські Олімпійські уроки та Олімпійський тиждень

З 10.09.2018 по 14.09.2018 у всіх закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих відділу освіти Троїцької райдержадміністрації, пройшли Олімпійські уроки та Олімпійські тижні.

Мета Всеукраїнського Олімпійського тижня – пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток позитивного ставлення та стійкого інтересу в учнівської молоді до олімпійського руху шляхом залучення до занять фізичною культурою та спортом, сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів.

Протягом Олімпійського тижня всі учні брати участь у змаганнях з різних видів спорту, конкурсах, естафетах, вікторинах. Діти писали твори – роздуми на тему: «Чи потрібно займатись спортом?».

Учні цей тиждень запам'ятають надовго, адже отримали безліч емоцій та позитичних вражень, а рухливі ігри на свіжому повітрі додали всім здоров'я. Об’єднанню шкільної олімпійської сім’ї сприяло суддівство змагань самими учнями. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень..