Прес-центр1 листопада 2019, 14:11

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери України

Сьогодні, 01 листопада 2019 року, в Троїцькому центральному Будинку культури проведено урочистий захід з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери. Зі словами вдячності та привітання до працівників соціальної сфери району звернулися в.о. голови райдержадміністрації Олег СЛІПЕЦЬ та заступник голови районної ради Олександр МОРОЗ.

«Відзначення Вашого професійного свята – справедлива шана держави і подяка мешканців району за Вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати труднощі, повірити в себе, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Висловлюємо слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за високий професіоналізм, мудрість, той вагомий внесок, який Ви робите своєю щоденною працею», - акцентував увагу присутніх Олег Володимирович.

З нагоди професійного свята Грамотою та Подяками районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені кращі працівники сфери.

Святкову програму присутнім подарували артисти Троїцького центрального Будинку культури.