Прес-центр15 листопада 2019, 14:11

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівника сільського господарства

Сьогодні, 15 листопада 2019 року, в Троїцькому центральному Будинку культури проведено урочистий захід з нагоди святкування Дня працівника сільського господарства. На свято зібрались керівники та представники агроформувань, невтомні трудівники полів і ферм, керівники та представники підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств, організатори сільськогосподарського виробництва, заслужені працівники сільського господарства, ветерани галузі.

В. о. голови  райдержадміністрації Олег Сліпець, заступник голови  районної ради Олександр Мороз та голова селищної ради Демид Палагно розділили радість святкування з учасниками заходу та висловили глибоку повагу, за невтомну працю, мудрі рішення, особисте вболівання за справу та виважену громадську позицію працівникам сільського господарства району та ветеранам галузі.

Звертаючись до аграріїв району, вони висловили вдячність усім дбайливим господарям, незалежно від форм власності та господарювання, усім, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається та долучався до важливих аграрних справ. Від результатів роботи аграріїв залежить життєдіяльність держави, її продовольча безпека, добробут і процвітання кожної української родини. Побажали працівникам та ветеранам сільського господарства міцного здоров’я та щастя, сімейного затишку та благополуччя, мирного неба та Божого благословіння, втілення в життя усіх планів, задумів та сподівань на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту нашого району.

З нагоди професійного свята Подяками районної державної адміністрації, районної ради та Троїцької селищної ради були нагороджені кращі працівники сфери.

Голова районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Галина Гусаченко привітала присутніх зі святом та вручила грошові нагороди за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток аграрного сектору району кращім працівникам сільськогосподарських товариств «ВОЄВОДСЬКЕ» та «ЗЛАГОДА».

Святкову концертну програму присутнім подарували артисти Троїцького центрального Будинку культури.