Прес-центр8 грудня 2017, 09:12

Відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним з головних чинників розвитку громадянського суспільства. Становлення самоврядних традицій – особлива сторінка в історії українського державотворення.

7 грудня 2017 року в залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування України. Голова районної ради Сергій Терещенко, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець, голова селищної ради Демид Палагно привітали усіх хто працював та працює у сфері місцевого самоврядування з професійним святом, зокрема Олег Володимирович зазначив: - " В Україні 7 грудня – День місцевого самоврядування, професійне свято всіх тих, хто, за покликом серця, обраний волею народу в сільських, селищних, обласних радах представляє і захищає інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і міст нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в Європейській спільноті і у всьому демократичному світі."

За сумлінну працю, високу відповідальність, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування у Троїцькому районі, практичне розв`язання актуальних проблем, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування України кращих представників місцевого самоврядування нагороджено грамотами та подарунками.

Завершенням урочистого заходу став святковий концерт, який подарували солісти та художні колективи районного будинку культури.