Прес-центр27 листопада 2019, 11:11

Відбулася тридцять перша сесія Троїцької районної ради сьомого скликання

26 листопада 2019 року відбулася чергова тридцять перша сесія районної ради сьомого скликання. Головував на засіданні очільник районної ради Сергій Терещенко.

У пленарному засіданні взяв участь в. о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець.

На сесії були присутні 13 депутатів районної ради сьомого скликання із 25, керівники підприємств, організацій, установ, агроформувань району, сільські голови, представники засобів масової інформації. Розглянуто 10 питань.

Начальник фінансового управління Троїцької райдержадміністрації Олена Севостьянова надала інформацію про виконання Троїцького районного бюджету за 10 місяців 2019 року та запропонувала внести зміни в розпис бюджету за рахунок перевиконання дохідної частини в сумі 219.9 тис. грн та спрямувати на видатки на підставі звернень головних розпорядників коштів районного бюджету, а саме: на заробітну плату та нарахування для Троїцької районної ради та Троїцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

З питання «Про затвердження Статуту Троїцького комунального підприємства бюро технічної інвентаризації в новій редакції» була заслухала інформація начальника Троїцького КП бюро технічної інвентаризації Олени Алістратової.

Під час засідання сесії пройшло обговорення питань щодо виконання комплексної районної програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва у Троїцькому районі на 2018-2020 роки, підсумків виконання програми енергоефективності району на період 2016-2018 роки, комплексної програми профілактики злочинності у районі на 2015-2018 роки, внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин Троїцького району».

Депутати оперативно розглянули питання порядку денного, їх ухвалили.