Прес-центр5 грудня 2017, 16:12

Відбулася позачергова сімнадцята сесія Троїцької районної ради

05 грудня 2017 року відбулася позачергова сімнадцята сесія районної ради, у роботі якої прийняв участь голова райдержадміністрації Олександр Іванов. Головував на засіданні очільник районної ради Сергій Терещенко.

На пленарному засіданні були присутні 16 депутатів районної ради сьомого скликання із 25, керівники підприємств, організацій, установ, агроформувань району, сільські голови, представники засобів масової інформації. Розглянуто 14 питань.

Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління  райдержадміністрації Олени Севостьянової про застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі та уточнення показників районного бюджету на 2017 рік.

Обговорено ряд земельних питань, з яких депутатами прийнято відповідні рішення.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Суська звітувала про підсумки виконання Районної цільової програми «Патріот Троїцького краю» на 2013-2016 роки», підкреслила, що заходи Програми втратили свою актуальність, на цей час продовження її виконання не є доцільним, оскільки решта заходів включені до Регіональної програми розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України на території Луганської області на 2016-2018 роки, затвердженої розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21 грудня 2015 року № 636. Вважаємо за доцільне перенесення розгляду питання прийняття Районної програми з національно-патріотичного виховання до затвердження Регіональної обласної програми.

На сесії депутатами було затверджено районну програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки, яку презентувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз.

Голова районної ради ознайомив депутатів з перспективним планом роботи Троїцької районної ради сьомого скликання на 2018 рік.

Депутати ухвалили всі питання порядку денного сесії районної ради.

Завершуючи пленарне засідання, голова районної ради Сергій Терещенко запросив всіх присутніх на урочистості з нагоди Дня самоврядування, які відбудуться 7 листопада в актовій залі районної ради.