Прес-центр21 липня 2020, 11:07

Відбулась тридцять четверта сесія Троїцької районної ради сьомого скликання

21 липня 2020 року відбулась чергова тридцять четверта сесія районної ради сьомого скликання. Головував на засіданні очільник районної ради Сергій Терещенко.

У пленарному засіданні взяв участь голова райдержадміністрації Олег Сліпець.

На сесії були присутні 14 депутатів районної ради сьомого скликання із 25, представники ЗМІ.

Голова районної ради звітував про свою діяльність за 2019 рік, зазначивши, що даний звіт було завчасно розміщено на вебсторінці райдержадміністрації для ознайомлення.

Начальник фінансового управління Троїцької райдержадміністрації Олена Севостьянова надала інформацію про уточнення показників районного бюджету на 2020 рік.

Начальник Служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз інформувала учасників заходу про хід виконання районної програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах на 2016-2020 роки за 2019 рік.

Про внесення змін до Контракту з головним лікарем Троїцького територіального медичного об’єднання, фінансового плану КНП «Троїцьке ТМО»; про розширення видів економічної діяльності, надання дозволу КНП «Троїцьке ТМО» на передачу в оренду приміщень доповіла головний лікар КНП «Троїцьке ТМО» Наталія Кайда.

Голова районної ради Сергій Терещенко інформував «Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Троїцької районної ради сьомого скликання від 24.12.2019 № 32/3 «Про чисельність, структуру та штатний розпис Троїцької районної ради на 2020 рік».

З 9 питань, які були внесені на розгляд сесії, прийняті відповідні рішення.