Прес-центр4 лютого 2020, 13:02

Відбулась щомісячна нарада з керівниками підприємств житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та МНС Троїцького району

03 лютого 2020 року під головуванням в. о. голови райдержадміністрації Олега Сліпця відбулась щомісячна нарада з керівниками підприємств житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та МНС Троїцького району, на якій було обговорено існуючи проблемні питання по об'єктам житлово – комунального господарства району та шляхи їх вирішення.

Олег Сліпець звернув увагу присутніх на здійсненні всіх необхідних заходів щодо забезпечення сталої роботи підприємствами та проходження опалювального сезону без зривів та аварій.

Під час наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району також інформували про поточний стан справ за відповідним напрямком роботи та окреслили планові завдання на наступний тиждень.

За підсумками проведеної наради в. о. голови райдержадміністрації дав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та організацій району.