Прес-центр4 липня 2018, 13:07

Відбулась щомісячна нарада у голови райдержадміністрації

На апаратній нараді обговорили актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, освіти. Зокрема, відділ освіти спільно із керівництвом району та органами місцевого самоврядування має провести ряд заходів та здійснити напрацювання щодо оптимізації мережі навчальних закладів району, оскільки виникає ряд проблемних питань, що потребують вирішення, а саме: переведення загальноосвітніх закладів району в громаду, підготовка до нового навчального року та опалювального сезону. Начальник відділу освіти повідомила про проведення випускних вечорів в усіх школах району та успішність учнів за підсумками минулого навчального року. Одним із завдань на майбутній рік є концентрація та ефективне використання наявних ресурсів, їх спрямування на якісне надання освіти учням, створення єдиної системи виховної роботи.

Начальник відділ культури райдержадміністрації повідомила про роботу відділу та надання послуг населенню бібліотеками району, забезпечення сучасною комп’ютерною технікою та інтернетом бібліотек для оптимізації роботи, а також перехід на новий формат роботи бібліотечних та клубних працівників. Проводиться робота з підготовки до святкування Івана Купала.

Було заслухано інформацію головного лікаря Троїцького територіального медичного об'єднання та головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Троїцький ЦПМСД» щодо надання населенню району якісного медичного обслуговування, забезпеченості медичними препаратами, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань підписання громадянами договору на медичне обслуговування та реформування первинної ланки галузі охорони здоров’я.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району та акцентовано на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.