Прес-центр16 жовтня 2018, 16:10

Відбулась щомісячна нарада при голові

На нараді обговорили необхідність прийняття розпорядження про початок опалювального сезону для дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх навчальних закладах. Температура в приміщеннях дитячих садків становить 12 градусів. Заступник начальника Сватівського міжрайонного управління Головного управління Держспоживслужби Поляков Олександр Андрійович повідомив, що в телефонному режими надходять численні звернення батьків, з проханням вчинити відповідні дії. Олександр Миколайович запропонував розпочати опалювальний сезон в дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх навчальних закладах Троїцького району з 8 жовтня 2018 року. Всі присутні підтримали його одноголосно.

По завершенню наради головою райдержадміністрації було рекомендовано відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства підготувати проект відповідного розпорядження, а керівнику відділу освіти райдержадміністрації та Троїцькій селищній раді забезпечити додержання відповідного температурного режиму, санітарного регламенту, правил технічної експлуатації будівель.

 

Вирішили розпочати опалювальний сезон 2018-2019 років в дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх навчальних закладах з 8 жовтня 2018 року.