Прес-центр15 квітня 2019, 14:04

Відбулась нарада щодо готовності проведення другого туру виборів Президента України

Голова райдержадміністрації запропонував представникам органів місцевого самоврядування та службам району обговорити проблемні питання, що стосуються проведення другого туру виборів Президента України на території району.

Начальник Троїцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області Олександр Пронін проінформував про забезпечення під час виборчого процесу дотримання громадського порядку, безпеки виборців та членів виборчих комісій.

Керівник апарату Троїцького районного суду Віталій Соломін надав інформацію про графік роботи районного суду 20, 21 квітня.

Прокурор Троїцького відділу Старобільської місцевої прокуратури Андрій Великоцький акцентував увагу на тому, що органи влади не повинні втручатися у виборчий процес, у межах повноважень повинні забезпечувати його безперебійне проходження.

Голова райдержадміністрації акцентував увагу на тому, що органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування повинні сприяти у межах повноважень якісній організації виборчого процесу, зокрема, першочергове питання – забезпечення транспортними засобами дільничних виборчих комісій.

У заході взяли участь голова районної ради, перший заступник голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів апарату райдержадміністрації, селищний та сільські голови, в.о. старост Троїцької селищної ради, керівники правоохоронних органів району.