Прес-центр7 лютого 2019, 10:02

Відбулась координаційна рада з керівниками силових структур

06 лютого 2019 року у Троїцькому відділі поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області під головуванням начальника відділу Олександра Проніна відбулась координаційна нарада з керівниками силових структур району щодо забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення виборів Президента України на території району.

У нараді взяли участь перший заступник голови Троїцької райдержадміністрації, представники служби безпеки України, представники прокуратури, ДСНС та прикордонної служби.

 «Влада зробить усе можливе, щоб на території району забезпечити безпечне, прозоре, чесне волевиявлення людей на виборах Президента України. І саме на працівників поліції покладається велика відповідальність забезпечити публічну безпеку під час проведення виборів Президента України», - зазначив Олег Володимирович.

Очільник поліції району Олександр Михайлович у своєму виступі наголосив на організації роботи поліції під час виборчого процесу. Передусім, це перевірка виборчих дільниць, попередні розрахунки кількості працівників поліції та додаткових сил для забезпечення публічної безпеки і правопорядку.

Учасники заходу з’ясували основні проблемні питання, які можуть виникнути під час забезпечення безпеки виборчого процесу та визначили шляхи їх вирішення.