Прес-центр5 лютого 2020, 15:02

Вібулось засідання з керівниками силових структур щодо готовності до надзвичайних подій та аварійних ситуацій під час погіршення погодних умов

Сьогодні, 05 лютого 2020 року, під головуванням в. о. голови райдержадміністрації Олега Сліпця, відбулось засідання  з керівниками силових структур  щодо готовності до надзвичайних подій та аварійних ситуацій під час погіршення погодних умов.

На засіданні були присутні заступник голови районної ради Олександр Мороз, начальник  Троїцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській  Олександр Пронін, головний фахівець Троїцького міжрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Станіслав Гуртяк, т. в. о. заступника начальника Троїцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській  Сергій Бондар.

Було розглянуто інформацію, надану керівниками організацій соціального призначення: на території району знаходяться 5 дошкільних закладів освіти, 19 закладів освіти, 1 лікарня, 25 закладів первинної медицини, які мають власні котельні, працюючі на природному газі, тендерні процедури проведено, договори на 2020 рік підписано.

Філія «Троїцький райавтодор» ПД «Луганський облавтодор» забезпечені спеціальною технікою в кількості 8 одиниць  для обробки дорожнього полотна протиожеледними засобами та піщано-соляною сумішшю для обробки доріг об’ємом 840 тон .

На території району 68 багатоквартирних житлових будинки з них (37 на балансі в селищній раді) 677 квартир опалюються газом Внутрішньобудинкові газові мережі не обслуговуються. Інформація про договори з технічного обслуговування була опублікована в місцевій газеті у січні 2020 року.

На підприємствах району проведено інструктажі щодо дотримання пожежної безпеки.

Опалювальний сезон проходить у поточному режимі без зривів та аварій.