Прес-центр12 вересня 2019, 15:09

В Троїцькому районі пройшли командно-штабні навчання

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2019 рік, 12 вересня 2019 року під керівництвом в. о. голови Троїцької райдержадміністрації Олега Сліпця проведено командно-штабні навчання з Троїцькою місцевою ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території.

За легендою внаслідок негоди було пошкоджено газопровід середнього тиску, поваленими деревами пошкоджено лінії електропередач, телефонного зв’язку та дахи будинків приватного сектору.

Також внаслідок пошкодження лінії електропередач та короткого замикання в електропроводці сталася пожежа в Троїцькому територіальному центрі з обслуговування пенсіонерів та інвалідів.

В ході навчань практично перевірено оповіщення органів управління та сил цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій. Відпрацьовано організацію взаємодії органів управління сил цивільного захисту району, сил та засобів спеціалізованих служб у випадку загрози або виникнення надзвичайних ситуацій та прийняття рішень при подоланні їх наслідків.

По закінченню було проведено засідання з загального розбору та підбиття підсумків командно-штабного навчання, зокрема доповіді про роботу спеціалізованих служб та аналіз проблемних питань виявлених під час навчання.