Прес-центр8 листопада 2017, 14:11

Урочистосте святкування до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у місті Сєвєродонецьк

7 жовтня 2017 року у Сєвєродонецькому міському Палаці культури з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбувся урочистий захід.

Привітали зі святом працівників культури, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та начальник управління культури національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліна Адамчук. У фойє Палацу культури була оформлена виставка вишиванок Троїцького району, автором якої являється Світлана Свістунова. Дарія Євстаф’єва учасниця від Троїцького району прийняла участь у Гала-концерті творчих колективів області – переможців огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина – світанок України», також за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури та відродження національної свідомості на Луганщині, нагороджені грамотами управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА працівники відділу культури Троїцької райдержадміністрації.