Прес-центр19 грудня 2018, 16:12

У Троїцькому районі відбулось перше засідання районної Ради регіонального розвитку

У засіданні взяли участь голова районної ради та його заступник, перший заступник голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату,заступники селищного голови та сільські голови, керівник громадської ради при райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, підприємств, установ, організацій, громадських організацій, представники засобів масової інформації.

Звіт про основні досягнення району за період 2014-2018 роки та перспективи розвитку на 2019-2021 роки презентував голова райдержадміністрації.

«Традиція звітів перед громадськістю має на меті донести до населення досягнення, оцінити зроблене та провести колективне обговорення роботи на перспективу. Ми працюємо для людей і повинні прислуховуватись до їх думки» - наголосив Олександр Миколайович.

Голова райдержадміністрації зазначив: «З метою підвищення інвестиційних перспектив району пропоную заслухати голів селищної, сільських рад, їх бачення шляхів залучення інвестицій у розвиток територій».

З питання «Про стан реалізації реформи децентралізації в районі: досягнення та перспективи розвитку територіальних громад» інформували заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Жерліцин, Привільський сільський голова Мирослава Ляшенко, Покровський сільський голова Віктор Огеренко, Тимонівський сільський голова Сергій Лихоманов, які поділилися історією успіху, планами на майбутнє.

В обговоренні питань взяли участь голова СФГ «Агротранс» Вячеслав Пономаренко, депутат районної ради Петро Потєряхін.

На засіданні районною Радою регіонального розвитку прийняте рішення рекомендувати селищному, сільським головам розробити плани розвитку територій, провести їх широке обговорення та в строк до 20 січня 2019 року надати до райдержадміністрації для узагальнення і вироблення перспективного плану розвитку району.
Підсумовуючи перше засідання Ради голова райдержадміністрації Олександр Іванов зазначив: "Лише спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій ми зможемо в повній мірі завершити розпочаті реформи і забезпечити гідне майбутнє нашим дітям та сьогодення нашим батькам."

З матеріалами проведення першого засідання районної Ради регіонального розвитку можно ознайомитись за посиланням http://tr.loga.gov.ua/content/zahodi