Прес-центр4 червня 2018, 11:06

У Троїцькому районі відбулися заходи до Міжнародного дня захисту дітей

З настанням літа ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей, адже саме у цей час розпочинаються довгоочікувані канікули, які саме й асоціюються з безтурботною порою дитинства. Весело, радісно та емоційно святкувалося 1 червня у Троїцькому районі.

Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами гостей, які щиро привітали всіх присутніх зі святом та побажали всім дітям гарного та щасливого дитинства, гарних друзів та здійснення найзаповітніших мрій.

Святково-розважальне дійство проходило біля районного Будинку школяра та в парку культури і відпочинку, де відбувся святковий концерт юних артистів та конкурсна програма. Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, ганяли м’яча та забивали голи, за що отримали заохочувальні призи та море позитивних емоцій. Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де усі бажаючі могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей і їх батьків – ось найбільша нагорода.

Сьогодні й кожного наступного дня треба зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава.

Нехай радість дитячих очей буде найкращою винагородою для кожної родини, а веселий дитячий сміх завжди радує та наповнює життя змістом та надає сил і впевненості в досягненні нових задумів.