Прес-центр28 лютого 2020, 10:02

У Троїцькому районі відбулась зустріч з народними депутатами України

27 лютого 2020 року в залі засідань Троїцької райдержадміністрації відбулася зустріч з виборцями народного депутата України Олександра Лукашева, обраного по 113 виборчому округу, за участю народних депутатів України Сергія Шахова, Сергія Вельможного, Олександра Сухова. Участь у заході взяли в. о. голови районної державної адміністрації Олег Сліпець, голова районної ради Сергій Терещенко.

Під час зустрічі виборці мали можливість задати депутатам питання, які їх цікавлять. Обговорювалися найважливіші питання - відновлення роботи ТОВ «Троїцький маслопресовий завод», застосування коефіцієнтів для побутових споживачів газу, продаж землі, реформа первинної ланки охорони здоров’я, кодування каналів в Україні. Народні обранці проінформували про виділення грошових коштів на ремонт автодоріг Луганської області у сумі     2 млрд 400 млн грн.

Олександр Лукашев наголосив, що жодне звернення виборців не залишиться без уваги, подякував усім за підтримку, конструктивну, дружню  зустріч, розуміння та бажання вирішувати проблеми району.

У заходах взяли участь близько 180 мешканців району.

Народні депутати України напередодні Міжнародного жіночого дня привітали присутніх жінок зі святом: «Хай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття спонукають до нових творчих успіхів. Нехай у Ваших домівках завжди панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях – добро і любов, а у справах – мудрість». Також висловили надію, що ми разом подолаємо всі негаразди, зробимо все залежне від нас заради наших дітей та задля гідного майбутнього України.