Прес-центр19 вересня 2017, 09:09

У Троїцькому районі пройшов Олімпійський тиждень

З 11 по 15 вересня 2017 року у Троїцькому районі відбувалися заходи в рамках Олімпійського тижня з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

Олімпійський тиждень - це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки України тринадцятий рік поспіль проводе Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

У рамках Олімпійського тижня в школах району проводились  змагання з футболу та настільнному тенісу. До проведення заходів долучилися і класні керівники, які провели Олімпійський урок за темою: «Олімпійці серед нас».

Начальник відділу освіти Троїцької райдержадміністрації  Людмила Суська зазначила: «Перед педагогічними колективами ставилося завдання створити умови для збільшення рухової активності школярів, залучення дітей до занять спортом, адаптування до здорового способу життя. Олімпійський тиждень надав учням змогу не тільки долучитися до світу сучасного спорту, але й згадати минуле шляхетної спортивної традиції, тож ніхто не залишився байдужим».