Прес-центр27 квітня 2017, 08:04

У районі відбулись заходи з нагоди 31-х роковин Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2017 року в смт Троїцьке по вул. Парковій відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС в 1986 -1990 роках з нагоди 31-ї роковини Чорнобильської катастрофи.

         У церемонії покладання взяли участь заступник голови   райдержадміністрації Валерій Папуша, заступник голови районної ради Олександр Мороз, селищний та сільські голови, керівник громадської організації „Союз Чорнобиль”, учасники ліквідації катастрофи на Чорнобильській АЕС, делегації підприємств та установ району, військовослужбовці, громадськість, представники ЗМІ.

         Учасники заходу вшанувати пам’ять загиблих героїв-ліквідаторів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС в 1986 -1990 роках.

         У районі продовжується щорічна благодійна акція “Милосердя”. Зібрані кошти під час проведення благодійної акції — марафону “Милосердя” з нагоди Дня Чорнобильської трагедії та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні будуть виділені ветеранам, інвалідам, чорнобильцям та іншим верствам населення, потребуючим уваги та матеріальної допомоги.