Прес-центр11 липня 2017, 09:07

У районі проведено акцію «Ми не продаємо неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби»

         08 липня 2017 року спеціалістами служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації спільно з інспектором ЮПСП Троїцького ВП ГУНП у Луганській області, а також працівниками Троїцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу серед працівників закладів торгівлі смт Троїцьке щодо попередження випадків реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

         У ході заходу відпрацьовано 7 торгівельних точок, проведено роз’яснювальну роботу з працівниками магазинів про відповідальність, яку тягне за собою продаж алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім, а також про вплив алкоголю на організм молодої людини та його наслідки. Під час роботи було розповсюджено спеціальні наліпки: «Ми не продаємо неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби».

            Проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи серед населення підвищує обізнаність та розуміння важливості здорового способу життя, попереджує алкогольну та нікотинову залежності.