Прес-центр25 cічня 2018, 17:01

У містах та районах області: в Троїцькому районі відремонтували навчальні заклади

Чотири загальноосвітні школи Троїцького району капітально відремонтовані протягом минулого року.

Так, за рахунок Державного фонду регіонального розвитку відновлено будівлю Топольської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На створення сприятливих умов для проведення навчального процесу знадобилося 1420,34308 тис. гривень.   

Утеплення та внутрішній ремонт ЗОШ І-ІІІ ступенів у селі Лантратівка коштувало 500 тис. гривень субвенції з державного бюджету та 35 тис. гривень – з місцевого. 

Капремонт загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у селі Сиротине здійснено за кошти субвенції з держбюджету (500 тис. гривень) та з місцевого (521,5 тис. гривень).

Низку робіт виконано в Розпасіївській школі І-ІІ ступенів. Так, капітальний ремонт обійшовся у 600 тис. гривень субвенції з державного бюджету та 394,8 тис. гривень – з місцевого. Окрім того, у навчальному закладі проведено заміну вікон і дверей, що коштувало 500 тис. гривень субвенції з державного бюджету.

Зроблені внутрішні ремонтні роботи та відкрита додаткова група у дошкільному навчальному закладі «Барвінок». Профінансував витрати у 609,1 тис. гривень Дитячий благодійний фонд ЮНІСЕФ.

Спільно з обласним бюджетом ця організація допомогла також обладнати спортивні майданчики при Лантратівській, Сиротинській, Воеводській школах – 237,9 тис. гривень фонду та 180 тис. гривень облбюджету.