Прес-центр7 вересня 2018, 15:09

Тренінг з розвитку сільських організацій

06 вересня 2018 року в залі засідань районної ради фахівцями Норвежської ради з питань біженців був проведений тренінг з розвитку сільських організацій та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів метою якого є покращення взаємодії всередині організації та збільшення об’ємів виробництва і покращення якості товарів та послуг. 

Участь у тренінгу взяли начальник управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Олександр Шкальний, старости, організації і об’єднання, які здійснюють діяльність в сільській місцевості в напрямках сільськогосподарського виробництва, члени сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

На території Троїцького району зареєстровано такі сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи: «Медове урочище», «Селянська мрія», «Весела корівка».

Заявку на участь у тренінгах можуть подавати організації та об’єднання, які здійснюють діяльність в сільській місцевості в таких напрямках:

  • сільськогосподарське виробництво;
  • виготовлення етнічних виробів ручної роботи;
  • сільський туризм;
  • інші аналогічні сфери діяльності.

В рамках проекту буде надана можливість відвідати організації в сусідніх областях, які являються успішними прикладами кооперації. Організації, які пройдуть повний курс тренінгів, отримають можливість прийняти участь в конкурсі грошових грантів. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 302 007