Прес-центр25 лютого 2019, 14:02

Спортивна зала для майбутніх чемпіонів у Покровській загальноосвітній школі

Минуло тижня перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець та начальник відділу освіти Людмила Суська відвідали спортзал Покровської школи.
«Збулась наша багаторічна мрія, і відтепер оновлений спортзал слугує учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Оскільки ми дбаємо про їх майбутнє, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави», - розповіла Любов Ходикіна, директор Покровської ЗОШ.

З її слів, уроки фізкультури - найулюбленіші в школі. А спортзал використовується і в позаурочний час, адже в закладі діють різні секції: футболу, баскетболу, волейболу. Окрім того, діти тут займаються і хореографією. Тож у навчальному закладі спортзал - осередок спортивного і творчого життя села.

«В нашій школі – хороші спортивні традиції. Не раз вихованці закладу займали призові місця, ставали кращими на районних змаганнях», - зазначила Любов Миколаївна.

У 2016-2017 роках за рахунок районного бюджету, за сприяння райдержадміністрації та депутатів районної ради був зроблений ремонт підлоги, покрівлі та захисної огорожі системи опалення спортивної зали.

«На сьогоднішній день спортивна зала Покровської загальноосвітньої школи та її матеріально-технічне забезпечення у задовільному стані. Наявний спортивний інвентар, працюють душові кімнати, проводяться заняття з фізичної культури та районні спортивні змагання. Але для повного забезпечення роботи школи, наразі гостро стоїть питання щодо відновлення басейну, який розміщено в приміщенні спортивної зали», - наголосив Олег Володимирович, перший заступник голови райдержадміністрації.