Прес-центр15 травня 2018, 15:05

Спеціалісти служб взяли участь у загальношкільних батьківських зборах, які відбулися у Топольській ЗОШ І-ІІІ ступенів

15 травня 2018 року начальник служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації Наталія Мороз спільно з начальником СП Троїцького ВП ГУНП у Луганській області Олександром Калюжним взяли участь у загальношкільних батьківських зборах у Топольській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Під час виступу, Наталія Мороз наголосила на актуальні питання належного виховання дітей, зазначивши, що на кожного з батьків покладається однакова відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини, досягнення порозуміння між батьками та дітьми. Звернула увагу на розповсюджені суїцідальні спільноти, які заманюють до себе підлітків, влаштовують для них квести та впливають на свідомість дітей і підштовхують їх на вчинення самогубства. Тому слід звертати особливу увагу на психологічний та фізичний стан дітей.

Олександр Калюжний, нагадав батькам про їх відповідальність за неналежне виховання дітей, а також розповів про розповсюджені злочини, які підлітки скоюють та причини, які спонукають їх стати на кримінальний шлях.

Батьки отримали корисні поради, які стануть їм у пригоді та допоможуть під час виконання батьківських обов’язків.