Прес-центр27 березня 2018, 13:03

Спеціалісти служб взяли участь у загальношкільних батьківських зборах

26 березня 2018 року начальник служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації Наталія Мороз спільно з інспектором ЮПСП Троїцького ВП ГУНП у Луганській області Олександром Гребенюком та дільничним офіцером поліції Троїцького ВП ГУНП у Луганській області Сергієм Пустинніком взяли участь у загальношкільних батьківських зборах у Тимонівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Під час виступу, Наталія Володимирівна пояснила, яку відповідальність несуть батьки за правопорушення та злочини неповнолітніх згідно чинного законодавства та наголосила на необхідності посилення контролю батьків за дітьми в позаурочний час.

По завершенню батьківських зборів було відвідано сім’ї, діти яких перебувають на обліку в службі у справах дітей райдержадміністрації та складено акти обстеження житлово-побутових умов проживання. З батьками проведено бесіди щодо запобігання нещасних випадків з дітьми; про недопустимість жорстокого поводження з дітьми; щодо належного виконання батьками батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов проживання та розвитку дітей.