Прес-центр26 лютого 2018, 16:02

Службою у справах дітей райдержадміністрації проведено рейд «Сім’я і діти», «Діти Вулиці», «Дискотека»

24 лютого 2018 року службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області проведено сумісний рейд «Сім’я і діти», «Діти Вулиці», «Дискотека» на території с. Привілля та с. Вівчарове. Основною метою проведення рейду є виявлення неповнолітніх, схильних до бродяжництва, жебракування, скоєння правопорушень та злочинів або тих, які опинилися у складних життєвих обставинах.

У ході рейду обстежили умови проживання у трьох сім’ях, де виховується одинадцять малолітніх дітей. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, виховання дітей згідно з віковими особливостями, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, ознайомлено  з правилами пожежної безпеки в зимовий період та попереджено про відповідальність, передбачену чинним законодавством за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Також спеціалістами служб було відвідано місця вечірнього відпочинку, а саме клуби де проводяться дискотеки та кафе-бари на територіях Троїцького району.

З неповнолітніми проведено профілактичні заходи з питань профілактики негативних звичок та правопорушень.

За результатами рейду складено відповідні акти.