Прес-центр27 липня 2018, 08:07

Щорічна премія соціальних проектів Social Project Awards

З 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти Троїцького району та всієї України можуть подати заявки на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards, організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно з журналом PROactive та за підтримки компанії Цитрус.

Основна мета проекту - визнання вкладу соціальних інноваторів у розвиток громадянського суспільства в Україні; підвищення якості соціальних проектів; виявлення прикладів для наслідування у громадській сфері; підтримка та поширення досвіду ефективного вирішення соціально важливих проблем за допомогою інновацій та соціального підприємництва; привернення уваги широкого кола людей до вирішення соціально значущих проблем.

Претендентами на здобуття премії можуть бути фізичні або юридичні особи, громадські формування, які не мають статусу юридичної особи (групи зазначених суб’єктів), що є авторами соціальних проектів.

Претенденти представляють свої проекти в наступних номінаціях: спорт/здоровий спосіб життя; медицина та охорона здоров’я; технології та інновації; розвиток території; забезпечення рівних можливостей; культура; ідея; екологія; урбаністика; волонтерство; освіта.

Конкурсний відбір на здобуття премії проводиться у три етапи: перший етап — з 1 липня по 31 серпня 2018 року включно; другий етап — з 1 вересня по 31 жовтня 2018 року включно; третій етап — з 1 листопада по 7 грудня 2018 року включно.

Премія присуджується за результатом конкурсного відбору шляхом оцінювання соціальних проектів експертною радою та онлайн голосування

Підбиття підсумків конкурсного відбору, оголошення переможців премії та церемонія нагородження відбудеться 8 грудня 2018 року у м.Одесі.