Прес-центр2 серпня 2018, 13:08

Розвиток внутрішньообласної кооперації на території Троїцького району

За І півріччя 2018 року сільгосптоваровиробником реалізовано 1,6 тис. тонн молока на суму 6,3 млн грн на заготівельні пункти області. На м’ясоцех           ПСП «АФ Привілля» Троїцького району та інші переробні підприємства області реалізовано 152 тонни м’яса на суму 4,9 млн грн.

Суб’єктами господарювання району придбано засобів захисту рослин на суму 95 млн грн у підприємств постачальників: ТОВ «Бізон - Тех -2006», Луганське представництво фірми «Ерідон», «Спектр -Агро», ТОВ « ТД «Вассма», ТОВ «ТД «Агрохім».

Місцевим товаровиробником ФОП Детинченко С.І. за перше півріччя вироблено 15 тонн хліба та хлібобулочних виробів на сумму 422 тис. грн.

М’ясоцехом  ПСП  «АФ Привілля» реалізовано 15,5 тонн ковбасних виробів на суму 1,3 млн грн та м’яса 26 тонн на суму 1,4 млн грн через фірмові магазини на території району та області.

Основними споживачами продукції місцевих товаровиробників є Троїцьке ТМО, торгові точки фізичних осіб - підприємців, навчальні та дошкільні заклади району .

В рамках внутрішньообласної кооперації за І півріччя 2018 року закладами охорони здоров'я та освіти у сільгосптоваровиробників, фізичних осіб - підприємців району придбано продуктів харчування на суму 378 тис. грн. Закладами охорони здоров'я придбано медикаментів на суму 176 тис. грн в аптеках розташованих на території району та області.

Загальна сума внутрішньообласних кооперативних зв’язків по району складає                  110 млн грн.

Робота у даному напрямку триває.