Прес-центр25 жовтня 2019, 10:10

Робоча зустріч з педагогічним колективом Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

24 жовтня 2019 року начальник Служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації Наталія Мороз провела робочу зустріч з педагогічним колективом Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Троїцького району Луганської області.

Під час зустрічі Наталія Володимирівна надала вчителям методичні рекомендації щодо роботи з дітьми, які перебувають на внутрішньо шкільному обліку; виявлення дітей, які постраждали від жорстокого поводження або життю та здоров’ю, яких загрожує небезпека та своєчасності інформуванні до відповідних служб;  надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; організації виховної роботи та соціально-правового захисту дітей пільгової категорії та інше.

На території Покровської сільської ради проживає 4 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації.

Всі сім’ї, де проживають вищезазначені діти було відвідані спеціалістами Служби спільно з інспектором сектору превенції Троїцького ВП ГУНП в Луганській області. Складено акти обстеження умов проживання та батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, та попереджено про відповідальність передбачену чинним законодавством за неналежне виконання батьківських обов’язків.