Прес-центр12 листопада 2019, 11:11

Робоча поїздка голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая до Троїцького району

11 листопада голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай відвідав з робочою поїздкою Троїцький район.

Зокрема, відбулося відкриття пункту прийому і первинної переробки молока приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма «Привілля».

За проєктом потужність переробки складає 6 тонн молочної сировини за зміну. На пункті працюватимуть 15 осіб. Власні капіталовкладення на будівництво та оснащення пункту склали 21 млн гривень. Із державного бюджету компенсовано 4 млн гривень.

Також голова облдержадміністрації ознайомився з виробничою діяльністю ТОВ «Агро Кепітал Груп ЛТД» та м'ясоцеху ПСП «АФ Привілля».

ТОВ «Агро Кепітал Груп ЛТД» є одним з лідерів Луганщини з виробництва сирої соняшникової олії. Виробнича потужність становить 500 тонн насіння соняшнику за добу. Завод включає в себе сучасні олійно-пресовий та олійно-екстракційний цехи, цех грануляції. Вони оснащені новітнім обладнанням. У випуску і зберіганні високоякісної продукції задіяні близько 150 осіб.

У залі засідань Троїцької райдержадміністрації відбулась нарада під головуванням голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації з питань розвитку молочного скотарства та переробної промисловості на території області.

У ході заходу Сергій Гайдай обговорив найважливіші питання, які потребують термінового вирішення з керівниками агроформувань, селищним та сільськими головами, керівниками підприємств, установ та організацій, мешканцями району. Діалог, який відбувся між керівником Луганської ОДА та присутніми був плідним та відкритим.

Цього ж дня Сергій Володимирович оглянув Центр надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради та Троїцький ліцей Троїцької селищної ради.