Прес-центр8 cічня 2019, 09:01

«Різдвяні пригоди Синєптиці»

Піклуючись про культурне дозвілля дітей в переддень Різдва Привільська сільська рада зробила подарунок для дітвори. 03 січня з музичною виставою «Різдвяні пригоди Синєптиці» в Привільський Будинок культури приїхав Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр. Глядачів зібралося дуже багато - і діти, і дорослі. Сільська рада забезпечила транспортом жителів с. Вівчарове для поїздки на виставу.
Перед виставою у фойє будинку культури дітей чекала зустріч з казковими героями - трьома поросятами Ніф-Ніф, Нуф-Нуф, Наф-Наф і Вовком, які співали, танцювали, грали з дітьми.

Коли всі увійшли в зал для глядачів -  потрапили у казку. Чудова  прикраса сцени, яскраві сценічні костюми, музичний супровід, гра світлом перенесли всіх присутніх в чарівний ліс. Герої  вистави - два веселих Гнома і Синєптиця довго шукали в лісі єнотика - Нотика, долаючи перешкоди, які створювала зла Метелиця зі своєю свитою - то сліди заплутувала, то вітер зі снігом насилала.

Але як в будь-якій казці добро завжди перемагає зло. Так було і в нашій казці. У веселому танку всі казкові герої стають друзями. Дружні оплески, веселий сміх - нагорода обласним артистам за доставлене задоволення. З палаючими очима і вірою в справжнє диво покидали діти зал для глядачів.