Прес-центр26 лютого 2018, 11:02

Пройшов I відкритий Кубок з міні-футболу

24 лютого 2018 року в спортивному залі в селі Покровське відбувся І відкритий Кубок з міні-футболу серед аматорських команд, присвячений пам'яті гравця футбольної команди «Урожай» Троїцького району Володимира Полстянкіна. 
Вшанувати пам`ять Володимира Полстянкіна, який не один рік захищав честь футбольної команди на районному та обласному рівнях , прийшли рідні та близькі, друзі, односельчани загиблого, директор ФСТ «Колос» Олексій Безкровний, директор Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів Людмила Ходикіна. Від імені районного керівництва учасників змагань привітав директор ФСТ «Колос» Олексій Безкровний та побажав командам перемоги,а суддям неупередженого судійства. 
Вшановуючи пам’ять свого батька, Олександр Полстянкін виконав його улюблену пісню. Змагання розпочалися з хвилини мовчання. Турнір засновано в цьому році й було вирішено зробити його щорічним. Цього разу за головний приз боролися чотири команди Троїцького району – команда ветеранів футболу, « Урожай», «Монотон», Запутієць». Переможцем змагань стала команда ветеранів футболу, яка була нагороджена Кубком Троїцької районної ради ФСТ «Колос».