Прес-центр21 червня 2019, 09:06

Пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня Державної служби

Звертаючись до присутніх, Олександр Миколайович наголосив, що державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави.

З теплими словами на адресу державних службовців звернувся голова районної ради Сергій Терещенко, який від імені депутатів та керівників органів місцевого самоврядування привітав держслужбовців з професійним святом і побажав і надалі пліч-о-пліч робити життя мешканців району кращим.

Під час заходу були нагороджені Почесними грамотами, Грамотами та  Подяками кращі працівники державної служби району.

Від імені військового комісара Білокуракинсько-Троїцького об’єднаного районного військового комісаріату майора Е. Кострицького привітав держслужбовців його заступник Ю. Акунєєв та вручив Подяки за багаторічну співпрацю у справі розбудови Збройних Сил України голові Троїцької райдержадміністрації О. Іванову, першому заступнику голови О. Сліпцю та завідувачу сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату РДА С. Мірошніченку.